ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με βασικούς και απουσίες με νόημα

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με απουσίες που έχουν νόημα και πολλούς βασικούς η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (23/1) παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Είναι γεγονός πως για την ΑΕΚ το κύπελλο αποτελεί πρωταρχικό στόχο, από την στιγμή που έχει μείνει τόσο πίσω στο πρωτάθλημα. Και μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στα Χανιά, η πρόκριση με τον Κισσαμικό δεν έχει κλειδώσει. Όμως η παρουσία πολλών βασικών στην αποστολή και η απουσία κάποιων παικτών, έχει το νόημα της.

Για παράδειγμα, έμεινε ακόμα και σ’ αυτό το ματς, εκτός πλάνου ο Έρικ Μοράν. Κάτι που σημαίνει πως ξεκάθαρα πλέον, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τον Ισπανό μέσο. Επίσης έμεινε εκτός αποστολής ο Γιώργος Γιακουμάκης, που μπορεί να αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά είναι και πολύ κοντά στον «δανεισμό» του στον ΟΦΗ.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως έμεινε εκτός και ο Τσόσιτς και ο Αλμπάνης. Παίκτες που θεωρητικά θα μπορούσαν να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ματς κυπέλλου. Τέλος, εκτός έμειναν και οι τραυματίες Γαλανόπουλος και Γιαννιώτας.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Κισσαμικό: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ