ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Τζαβέλλα, αλλά χωρίς Αμραμπάτ η αποστολή του Μιλόγεβιτς για το ματς με Παναιτωλικό

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Γιώργος Τζαβέλλας με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να βρίσκεται κανονικά σε αυτή, ενώ εκτός έμεινε ο Αμραμπάτ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (3/10 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24) για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κάνει γνωστή την αποστολή των κιτρινόμαυρων.

Ο Σέρβος τεχνικός υπολογίζει κανονικά στον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος και την Παρασκευή (1/10) συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Ένωσης, μετά από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Τούμπα.

Την ίδια στιγμή, εκτός αποστολής έμεινε ο Νορντίν Αμραμπάτ, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Γαλανόπουλο ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

TAGS ΑΕΚ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ