ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Σιμάνσκι η αποστολή ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Σιμάνσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Σιμάνσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Σιμάνσκι βρίσκεται στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το ματς της Τετάρτης (2/3) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (2/3) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE στο SPORT24) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Super League με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο της ομάδας για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός που μέχρι τώρα βρισκόταν στην ΑΕΚ Β' μετά το πέρας της προπόνησης της Τρίτης (1/3) έκανε γνωστή και την αποστολή της ομάδας, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του που έπαιρνε όλους τους παίκτες στο ξενοδοχείο.

Αυτή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές με τον Σιμάνσκι να είναι το νέο πρόσωπο σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Οφρυδόπουλος πήρε μαζί του και τον Σάκχοβ που είναι λογικό να έχει το μυαλό του στην Ουκρανία και στη γυναίκα του που έφερε τον κοσμό το παιδί τους. Εκτός έμειναν οι Γέβτιτς, Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλος που γυμνάστηκαν μόνοι τους και ο Λε Ταλέκ που είναι τιμωρημένος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η πρώτη υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Οι Ντάρκο Γέβτιτς, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ