ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Οφρυδόπουλου και οι ατάκες στους παίκτες

Ο Οφρυδόπουλος με τον παίκτες της ΑΕΚ στην πρώτη του προπόνηση  | 1 Μαρτίου 2022
Ο Οφρυδόπουλος με τον παίκτες της ΑΕΚ στην πρώτη του προπόνηση | 1 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ, έκανε γνωστό πως σε αντίθεση με τον Γιαννίκη θα βγάλει αποστολή ενόψει ΠΑΟΚ και είπε τα πρώτα του λόγια στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι ο προπονητής που διαδέχθηκε τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ και θα οδηγήσει δεδομένα την Ένωση στο ματς της Τετάρτης (2/3) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE στο SPORT24) πιθανότατα και κόντρα στον Αστέρα την Κυριακή (6/3).

Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς ακόμα είναι αν ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ Β' θα βρεθεί στον πάγκο έως το τέλος της σεζόν ή έως ότου βρεθεί ο επόμενος προπονητής των "κιτρινόμαυρων".

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής την Τρίτη έκανε την πρώτη του προπόνηση και ήδη μάλιστα προχώρησε σε μια αλλαγή σχετικά με τον Αργύρη Γιαννίκη καθώς θα βγάλει αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δεν θα πάρει στο ξενοδοχείο όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Οφρυδόπουλος επίσης στην ομιλία που έκανε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μεταξύ άλλων τους είπε πως κάθε προπονητής θα ήταν χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία αλλά στάθηκε στο γεγονός πως η στιγμή δεν είναι ευχάριστή λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ανήκουμε στον ίδιο οργανισμό. Ποιος προπονητής και αν ήταν στην θέση μας δεν θα ήταν χαρούμενος; Δεν το συζητάμε. Η στιγμή όμως δεν είναι χαρούμενη".

Ενώ μεταξύ άλλων στα όσα είπε για να αλλάξει το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας του σημείωσε πως ένα από τα μυστικά του ποδοσφαίρου είναι να παίζει ο ένας για τον άλλο: "Υπήρξαμε και εμείς ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε πως το μυστικό στο ποδόσφαιρο είναι βοηθάω τον εαυτό μου, βοηθάω τους συμπαίκτες μου, παίζω για τον διπλανό μου".

Η ΑΕΚ μάλιστα έδωσε και κάποια βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Οφρυδόπουλου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τον Έλληνα τεχνικό να έχει μια γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του.

Να σημειώσουμε τέλος πως ο Λε Ταλέκ είναι τιμωρημένος με επτά κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ