ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Ρότα η αποστολή κόντρα στον Άρη, εκτός ο Σιντιμπέ

Ο Λάζαρος Ρότα
Ο Λάζαρος Ρότα INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές για το σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την ένατη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Κανονικά στην αποστολή ο Λάζαρος Ρότα, εκτός ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (08/05, 21:00, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) και μετά το πέρας της κυριακάτικης προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Λάζαρος Ρότα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των κιτρινόμαυρων, σε αντίθεση με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μπακ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από μια βαριά θλάση που τον άφησε στα πιτς για ένα μήνα, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εκτός αποστολής έμεινε ο Βεντάτ Ραντόνια.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ