ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μέσα οι Μοχαμάντι και Σιμόες

Ο Πέτρος Μάνταλος από το ματς με τη Βελέζ | 29 Ιουλίου 2021
Ο Πέτρος Μάνταλος από το ματς με τη Βελέζ | 29 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (25/09) προπόνησης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (26/09, 20:30 NOVA SPORTS Prime και Live SPORT24). Εκτός ο Μάνταλος, ο Μοχαμάντι βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten (26/09, 20:30 NOVA SPORTS Prime και Live SPORT24), με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Eκτός αποστολής έμεινε ο Πέτρος Μάνταλος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο που ένιωσε στη χθεσινή (24/09) προπόνηση. Ο αρχηγός της ΑΕΚ σήμερα ακολουθήσε θεραπεία, καθώς δεν μπόρεσε να προπονηθεί καθόλου, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αποστολής.

Στην αποστολή επέστρεψε μετά από καιρό και ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ μπαίνει και ο Μοχαμάντι.

Υπενθυμίζεται ότι νοκ-άουτ έχει τεθεί από χθες (24/09) ο Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο στην προηγούμενη αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στη Λαμία. Εκτός έμεινε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ