ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Γέβτιτς και Μάνταλο η αποστολή κόντρα στον Άρη

Ο Ντάρκο Γέβτιτς της ΑΕΚ
Ο Ντάρκο Γέβτιτς της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (10/04, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24). Μέσα οι Μάνταλος, Βράνιες και Γέβτιτς, εκτός οι Ανσαριφάρντ και Σιμόες.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (10/04, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στην αποστολή της Ένωσης επέστρεψε ο Ντάρκο Γέβτιτς, ενώ "μέσα" είναι και οι Μάνταλος και Βράνιες, που έχασαν τις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Ανσαριφάρντ και Σιμόες.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ