ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Ανσαριφάρντ στην κορυφή και Σβάρνα η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ
Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό (16/01, 17:15, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten. Στην κορυφή τοποθετήθηκε ο Ανσαριφάρντ, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σβάρνας.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (16/01, 17:15, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους κιτρινόμαυρους να γνωστοποιούν την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο 41χρονος τεχνικός παρατάσσει την ΑΕΚ σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης, τον Άμραμπατ στα δεξιά και τον Λιβάι στα αριστερά. Ο Σβάρνας θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως και στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Σιμόες θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή, έχοντας στο πλάι του τον Λε Ταλέκ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

Αναπληρωματικοί: Χατζηεμαννουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

H ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Μελίσσας, Χουχούμης, Λιούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Φλόρες, Αντούνες, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μεντόσα, Βέργος.

Αναπληρωματικοί: Ανέστης, Μαλής, Μπακαδήμας, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Μπελεβώνης, Μάρτενσον, Καρέλης, Αποστολάκης.

Μη χάσετε την Game Night στις 21:30 για το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ