ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κόντρα στον ΠΑΟΚ για μια ακόμα νίκη στην OPAP Arena και επιστροφή στην κορυφή

Ο Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι Γκαρσία EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και την κορυφή κόντρα στον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (07/04, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), έναν αντίπαλο που έχει βρει το κουμπί του, αλλά τώρα η αποστολή της είναι πιο δύσκολη. Το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ έπεσε από την κορυφή μετά την ήττα που υπέστη στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και εκεί θέλει να επιστρέψει με τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (07/04, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η Ένωση είχε λίγο διάστημα για προετοιμασία γι' αυτό το ντέρμπι κορυφής, ωστόσο για να πετύχει το τρίποντο απέναντι στους ασπρόμαυρους πρέπει να διορθώσει κάποια (αν όχι όλα) από τα λάθη και τις ανορθογραφίες που παρουσίασε στη Λεωφόρο, ώστε να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στα ατού της ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα είναι ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ η Ένωση έχει τον τρόπο της με το απόλυτο κόντρα στους ασπρόμαυρους και μάλιστα με εξαιρετικές εμφανίσεις. Βέβαια αυτή τη φορά έχει πολύ μεγαλύτερο "πρέπει" για τη νίκη, ενώ σε περίπτωση ήττας ο ΠΑΟΚ θα έχει γίνει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην υπολογίζει δεδομένα στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα χάσει το τρίτο σερί ντέρμπι.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο Ρότα θα είναι στα δεξιά, Βίντα και Μουκουντί αναμένεται να παραμείνουν στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Πήλιος διεκδικεί τη θέση του αριστερού μπακ από τον Χατζισαφί.

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Αλμέιδα χρησιμοποίησε το δίδυμο Σιμάνσκι - Γιόνσον, αυτό ενδέχεται να σπάσει και να παίξει ένας εκ των δύο μαζί με τον Πινέδα. Στις δύο πτέρυγες οι Ελίασον και Άμραμπατ διεκδικούν μια θέση για δεξιά και ο Γκατσίνοβιτς να παίξει αριστερά. Αν ο Σέρβος δεν παίξει βασικός τότε, οι Ελίασον και Άμραμπατ θα παίξουν στις δύο πτέρυγες.

Ο Τσούμπερ θα είναι στο "δέκα" πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία του Πόνσε ή κάποια άλλη επιλογή που να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή (πχ. Λιούμπιτσιτς).

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ