ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η αγκαλιά παρηγοριάς Γιαννίκη και παικτών στον Τσούμπερ μετά τα δύο ακυρωθέντα γκολ με τον Παναθηναϊκό

Ο Στίβεν Τσούμπερ δέχεται την αγκαλιά παρηγοριάς από τον Αργύρη Γιαννίκη και τους συμπαίκτες του
Ο Στίβεν Τσούμπερ δέχεται την αγκαλιά παρηγοριάς από τον Αργύρη Γιαννίκη και τους συμπαίκτες του INTIME

Η ΑΕΚ ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube την παρακάμερα από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, από την οποία ξεχωρίζει η αγκαλιά του Αργύρη Γιαννίκη και των παικτών στον Στίβεν Τσούμπερ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0, χάρη στο γκολ του Νταμιάν Σιμάνσκι στο δεύτερο λεπτό, με την Ένωση να ανεβάζει στο επίσημο κανάλι της στο YouTube την παρακάμερα από το αθηναϊκό ντέρμπι.

Από την παρακάμερα ξεχωρίζει η αγκαλιά που έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και οι παίκτες της ΑΕΚ στον Στίβεν Τσούμπερ, που ήταν απογοητευμένος που ακυρώθηκαν δύο γκολ που πέτυχε, επειδή ήταν οριακά εκτεθειμένος.

Φυσικά, πλην των συγκεκριμένων στιγμιοτύπων ξεχωρίζουν και η αγωνία των παικτών της ΑΕΚ που ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι, οι οδηγίες του Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και τα πλάνα από την προσέλευση των οπαδών και της αποστολής στο ΟΑΚΑ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ