ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και το ευχαριστώ στον Μελισσανίδη

EURO 2024 / PLAY OFF /  /  -  (  / EUROKINISSI)
EURO 2024 / PLAY OFF / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραμανλής και τα παιδιά του στο περιθώριο του αγώνα Ελλάδα - Καζακστάν επισκέφτηκαν το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και εξέφρασαν το θαυμασμό τους ενώ ο πρώην πρωθυπουργός που είδε την αναμέτρηση από τη σουίτα του Δημήτρη Μελισσανίδη τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση του.

Την Πέμπτη (22/3) το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, και τα παιδιά του βρέθηκαν στην OPAP Arena, είδαν από κοντά το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν ως φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

Η ΑΕΚ με ανάρτηση της στα social media έδωσε λεπτομέρειες από την επίσκεψη αυτή και τονίζει πως ο κ. Καραμανλής ευχαρίστηκε τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης για το έργο που έχει κάνει.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

"Ο κ. Κώστας Καραμανλής και τα παιδιά του Αλίκη και Αλέξανδρος επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης την OPAP ARENA. Ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Καζακστάν, φιλοξενούμενοι του κ. Μελισσανίδη στην προεδρική σουίτα.

Ο πρώην πρωθυπουργός και τα δίδυμα τέκνα του εξέφρασαν τον θαυμασμό τους τόσο για όσα βίωσαν στο Μουσείο, όσο και για την εμπειρία της παρακολούθησης ενός σημαντικού αγώνα στο πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Μελισσανίδη για την πρόσκλησή του και αυτός με τη σειρά του τούς ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ