ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Ένωση ενδιαφέρεται για τον Ιωάννη Πίττα της ΑΪΚ Στοκχόλμης, σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα

ΑΕΚ: Η Ένωση ενδιαφέρεται για τον Ιωάννη Πίττα της ΑΪΚ Στοκχόλμης, σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα
Ο Ιωάννης Πίττας με τη φανέλα της εθνικής Κύπρου @2024 AP IMAGES/PETROS KARADJIAS

Τον επιθετικό της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ιωάννη Πίττα, έχει βάλει στο στόχαστρο η ΑΕΚ σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα, με τους ανθρώπους της Ένωσης να στέλνουν σκάουτ για να παρακολουθήσει τον Κύπριο διεθνή.

Η Stoiximan Super League βρίσκεται στην τελική ευθεία, με την ΑΕΚ να φαντάζει το απόλυτο φαβορί για την back to back κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρότι η σεζόν έχει φτάσει στο πιο κομβικό της σημείο, οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται ήδη εν όψει της μεταγραφικής καλοκαιρινής ενίσχυσης του συλλόγου.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το σουηδικό Μέσο, FotbollDirekt.se, το οποίο σε δημοσίευμά του την Τρίτη (30/04) συνέδεσε την Ένωση με τον επιθετικό της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ιωάννη Πίττα.

Ο Κύπριος διεθνής σε 12 ματς τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει πέντε γκολ, ενώ μετακόμισε στη Σουηδία το περασμένο καλοκαίρι, με την ΑΪΚ να καταβάλει στον Απόλλωνα Λεμεσού περίπου 900.000 ευρώ.

Με βάση τους Σκανδιναβούς, η διοίκηση της σουηδικής ομάδας κοστολογεί τον Πίττα με ένα ποσό που κυμαίνεται μετά 2-2,5.000.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ