ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο, στον πάγκο Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς

Ο Εράλντ Μουκουντί
Ο Εράλντ Μουκουντί INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο (27/08, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Δεν προχώρησε σε αλλαγές ο Αργεντινός τεχνικός σε σχέση με την πρεμιέρα.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Βόλο στη Ριζούπολη (27/08, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, με την Ένωση να γνωστοποιεί την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Αρόλντ Μουκουντί βρίσκονται στην αποστολή αλλά θα είναι στον πάγκο και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ίδιος είναι και ο σχηματισμός που παρατάσσει την Ένωση ο Αλμέιδα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Τσούμπερ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γιόνσον, Άμραμπατ, Μάνταλος, Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Γκαρσία, Αλμπάνης.

Η ενδεκάδα του Βόλου: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μεταξάς, Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες, Βίκτρο Φερνάντες, Φαν Βερτ.

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Πίρινεν, Λυμπεράκης, Τριανταφύλλου, Ματίγια, Ουές, Ουεντραόγκο, Τσέλιος, Σταμένκοβιτς.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ