ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο, με Μάνταλο, Γκαρσία και Ελίασον

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο, με Μάνταλο, Γκαρσία και Ελίασον
INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (5/4, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο SPORT24) για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε πέντε αλλαγές.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (5/4, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο SPORT24) για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρότα αντικαθιστά τον Σιντιμπέ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας θα κάνει την πρώτη του συμμετοχή μετά το Μουντιάλ.

Ο Ελίασον αγωνίζεται στα δεξιά αντί του Άμραμπατ και ο Μάνταλος ξεκινάει βασικός στα αριστερά αντί του Γκατσίνοβιτς, ενώ στο βασικό σχήμα επέστρεψε και ο Λιβάι Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο: Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Βίντα, Τζαβέλλας, Ρότα, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Ελίασον, Γκαρσία, Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Φερνάντες.

Δείτε την εκπομπή Bet Factory του SPORT24:

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ