ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό, με Ελίασον και Λιβάι Γκαρσία

Ο Νίκλας Ελίασον
Ο Νίκλας Ελίασον INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την πέμπτη αγωνιστική της Super League. Βασικοί οι Ελίασον και Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ έχει δύσκολη δοκιμασία κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (17/09, 20:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League και λίγο πριν από τη σέντρα γνωστοποιήθηκε η ενδεκάδα της Ένωσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποιεί για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα ως βασικούς τον Νίκλας Ελίασον και τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ ο Γκατσίνοβιτς έρχεται εσωτερικά στο πλάι του Νταμιάν Σιμάνσκι στον άξονα. Ο Ελίασον θα παίξει στον άξονα, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία θα αγωνιστεί στο πλάι του Αραούχο στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βερτ.

Από πλευράς γηπεδούχων, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ήταν για μια οκταετία στην ΑΕΚ και δίχως αμφιβολία είναι το πρόσωπο του αγώνα, βρίσκεται στον πάγκο, καθώς δεν επιλέχθηκε στην ενδεκάδα από τον Γιάννη Αναστασίου.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Ντίαζ, Ντουάρτε, Σενγκέλια, Νταγκό, Καρέλης.

Αναπληρωματικοί: Στεργιάκης, Κολοβός, Μπακάκης, Πέδρο, Μάρτενσον, Φλόρες, Χουχούμης, Μόρσεϊ, Ξενιτίδης.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ