ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ στις 9 Ιουλίου

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Αστέρα
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ, στις 9 Ιουλίου, στην τελευταία της φιλική αναμέτρηση επί βελγικού εδάφους, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ένωσης.

Τον έναν εκ τω τεσσάρων αντιπάλων που θα αντιμετωπίσει στο Βέλγιο, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο (και βασικό) στάδιο της προετοιμασίας της ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 9 Ιουλίου στις 19:00. Αυτό θα είναι πιθανότατα το τέταρτο και τελευταίο φιλικό στο Βέλγιο, καθώς μετά τη λήξη της αναμέτρησης η ΑΕΚ θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενόψει των προκριματικών του Conference League, κόντρα σε έναν αντίπαλο που φέρνει όμορφες μνήμες στην ΑΕΚ, καθώς τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν τη σεζόν 2017-18, όπου η Ένωση με μια μια λευκή ισοπαλία στο Βέλγιο (0-0) και μια εντός έδρας νίκη (3-0), πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Την πρωταθλήτρια Βελγίου Κλαμπ Μπριζ θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν θα είναι μια από τις αντιπάλους της ομάδας μας, στα φιλικά που θα δώσει εκτός Ελλάδας στο διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου, στις 19.00 ώρα Ελλάδας, στο προπονητικό κέντρο του βελγικού συλλόγου.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βελγικού ποδοσφαίρου και διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της, έχοντας κατακτήσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία πρωταθλήματα της χώρας της. Συνολικά μετράει 17 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα και 15 Σούπερ Καπ Βελγίου".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ