ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αλλαγές στην προετοιμασία με υπογραφή Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπογράφει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπογράφει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βάζει από νωρίς τη σφραγίδα του στην ΑΕΚ αφού προχώρησε σε αλλαγή της προετοιμασίας. Τα νέα δεδομένα και οι λεπτομέρεις που απομένουν.

Την καλύτερη δυνατή εικόνα για το ρόστερ της ΑΕΚ θέλει να έχει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος θέλει να δουλέψει περισσότερο καιρό με τους παίκτες του.

Για αυτό το λόγο η προετοιμασία της Ένωσης θα αρχίσει νωρίτερα και ουσιαστικά θα έχει δύο στάδια προετοιμασίας. Το πρώτο θα γίνει στην Ελλάδα, πιθανότατα στο Πήλιο και το δεύτερο στο εξωτερικό.

Αυτό θα φέρει και αλλαγές στον προγραμματισμό αφού ο Μιλόγεβιτς θέλει να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του από τις 16 Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι παίκτες θα πρέπει να είναι πίσω από τις 13 Ιουνίου, το αμέσως επόμενο διήμερο να περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Με δεδομένο ότι η ομάδα θα φύγει στις 27 Ιουνίου για την Ολλανδία αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει νωρίτερα να πάει στο Πήλιο για να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να έχει φιξαριστεί το ακριβές πρόγραμμα και να ανακοινωθεί από την Ένωση.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ