ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φιλική νίκη με 2-0 κόντρα στον Ιωνικό

Ο Μάρκο Λιβάγια με την φανέλα της ΑΕΚ
Ο Μάρκο Λιβάγια με την φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα τον Ιωνικό, τον οποίο κέρδισε με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Χνιντ (16') και Λιβάγια (72').

Αγωνιστική δράση στην Super League Interwetten δεν υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω των εθνικών ομάδων, έτσι η ΑΕΚ έδωσε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον Ιωνικό στα Σπάτα. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επικράτησε με σκορ 2-0.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Χνιντ, ο οποίος βρήκε δίχτυα με το κεφάλι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια. Νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 2', γκολ του Αλμπάνη ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες με Σιμόες και Λιβάγια να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά ο τερματοφύλακας του Ιωνικού ήταν εκεί. Το 2-0 έγινε τελικά στο 72ο λεπτό, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιβάγια. Στο 78' ο Κροάτης παίκτης της Ένωσης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία ευκαιρία για γκολ, αλλά το ανάποδο ψαλιδάκι του Μάρκο Λιβάγια σταμάτησε στα σώματα λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσι δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθώς ένιωσε ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό. Μαζί με τον Ουκρανό αμυντικό ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γαλανόπουλος, Παουλίνιο, Λόπες, Γκαρσία και Σιμάνσκι.

Ο Λάτσι επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Μπακάκης ενσωματώθηκε στην ομάδα του και έκανε θεραπεία.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης (63’ Χατζηεμμανουήλ), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Ραντόνια), Νεντελτσεάρου, Χνιντ, Ινσούα, Σιμόες (46’ Κρίστιτσιτς), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Λιβάγια, Αλμπάνης (43’ Καρακλάιτς), Ανσαριφάρντ (46’ Σάκχοφ).

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος (46’ Γκίνης), Μουστάκης (72’ Βλάχος), Φαζός (72’ Φουρλάνος), Κύργιας (72’ Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ (72’ Σινγκ), Κόρμπος (72’ Γκοτσούλιας), Τιεντσέ (72’ Μάναλης), Ρόλε (56’ Γκίνο), Βλαχομήτρος (72’ Φελίπε), Ματσούκας (56’ Μπρίτο), Κάστρο (72’ Κουϊρουκίδης).

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ