ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εξετάζεται ο Αντόνιο Μπαρέκα για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Αντόνιο Μπαρέκα με τη φανέλα της Τζένοα κόντρα στη Λάτσιο
Ο Αντόνιο Μπαρέκα με τη φανέλα της Τζένοα κόντρα στη Λάτσιο © 2019 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Στην ΑΕΚ προτάθηκε ο 26χρονος αριστερός μπακ της Μονακό, Αντόνιο Μπαρέκα, με την περίπτωσή του να εξετάζεται από τους διοικούντες της Ένωσης, αλλά δεν είναι η μόνη περίπτωση που έχουν στα υπόψιν τους.

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν το σαφάρι στη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση της άμυνας, καθώς στην Ένωση ψάχνονται και για την απόκτηση αριστερού μπακ.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται είναι αυτή του 26χρονου Ιταλού ακραίου αμυντικού της Μονακό, Αντόνιο Μπαρέκα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους έως το 2023. Ο Μπαρέκα δεν "παίζει" μόνος του για τη συγκεκριμένη θέση, μια και στην ΑΕΚ έχουν στα "ραντάρ" τους και άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Μονακό απέκτησε τον Μπαρέκα το καλοκαίρι του 2018, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Τορίνο. Ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός κατά σειρά σε Νιουκάστλ, Τζένοα και Φιορεντίνα.

Με τους "βιόλα" την περσινή σεζόν κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα της Φλωρεντίας είχε οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του δανεισμού με τη Μονακό, ωστόσο δεν θα την ενεργοποιήσει.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ