ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα ο Κριχόβιακ

O Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ
O Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ © 2018 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ βρίσκεται στη Μόσχα και ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η άφιξη του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Πολωνός μέσος (αγωνίζεται στις θέσεις "6" και "8") πέταξε στις έξι τα ξημερώματα από το Σότσι για τη Μόσχα και πλέον περιμένει να μπει σε πτήση με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Πέρα από τη δύσκολη κατάσταση εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, υπάρχουν και έντονα καιρικά φαινόμενα στη Ρωσία, τα οποία δυσκολεύουν το ταξίδι του 32χρονου διεθνή χαφ. Παρ' όλα αυτά, είναι πλέον θέμα χρόνου να φτάσει στη χώρα μας, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Όπως αποκάλυψε το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης, η Ένωση εκμεταλλεύτηκε το "παράθυρο" που έδωσε η FIFA στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Ρωσία και Ουκρανία να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες την καριέρα τους και ήρθε σε συμφωνία μαζί του, σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση.

Το βιογραφικό του Κριχόβιακ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό. Μάλιστα, έχει φορέσει και τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2016 από τη Σεβίλλη για το ποσό των 27.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Γαλλία έχει αγωνιστεί επίσης στην Μπορντό, την Ναντ και τη Ρεμς, πριν να μετακομίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Έχει αγωνιστεί και στην Γουέστ Μπρομ, πριν να μετακινηθεί στη Ρωσία για την Λοκομοτίβ Μόσχας και την Κράσνονταρ.

Έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο τρόπαια του Europa League με τη Σεβίλλη, ένα κύπελλο Γαλλίας, ένα Λιγκ Καπ και δύο Σούπερ Καπ με τους Παριζιάνους. Είναι διεθνής και με την Πολωνία, με την οποία έχει 86 συμμετοχές.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ