ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επιμένουν για Αλμέιδα και Κλαμπ Αμέρικα στο Μεξικό

Ο Αλμέιδα στη διάρκεια του τελικού ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Αλμέιδα στη διάρκεια του τελικού ΑΕΚ - ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Στο Μεξικό συνεχίζουν να επιμένουν για ενδιαφέρον της Κλαμπ Αμέρικα για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος παραμένει μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβουν την ομάδα.

Οι επιτυχίες του Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της μεξικάνικης Κλαμπ Αμέρικα.

Πρόσφατα δημοσιεύματα Μέσων της Λατινικής Αμερικής ανέφεραν πως ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για να αναλάβει την μεξικανική ομάδα.

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου TUDN εξακολουθεί να επιμένει για το ενδιαφέρον της Κλαμπ Αμέρικα, η οποία είναι σε αναζήτηση συλλόγου μετά από την αποχώρηση του Φερνάντο Ορτίζ.

Το δημοσίευμα αναφέρει τις επιτυχίες του Αλμέιδα με την Τσίβας το 2017 (Liga MX) και το 2018 (Concacaf Champions League), αλλά και ότι κατέκτησε το νταμπλ με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα μάλιστα με τα μεξικάνικα Μέσα η Κλαμπ Αμέρικα προτίθεται να προσφέρει στον Αλμέιδα 3.2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την Ένωση, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής στο συμβόλαιό του είναι δέκα εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ