ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Κλαμπ Αμέρικα προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο 3.2 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Αλμέιδα σύμφωνα με τους Αργεντινούς

ΑΕΚ: Η Κλαμπ Αμέρικα προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο 3.2 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Αλμέιδα σύμφωνα με τους Αργεντινούς
EUROKINISSI

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβουν την Κλαμπ Αμέρικα του Μεξικού, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής.

Ο Ματίας Αλμέιδα πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ με την ΑΕΚ, του πρώτου της Ένωσης μετά από 45 χρόνια και αυτή τη στιγμή βρίσκεται όπως και όλη η ομάδα σε φάση διακοπών, ενώ το σαββατοκύριακο που πέρασε είχε μια απόδραση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Αργοσαρωνικό.

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι μέσα στους υποψηφίους να αναλάβει την μεξικανική Κλαμπ Αμέρικα, όπως αναφέρουν οι αργεντίνικες Ole και Clarin. Η Αμέρικα είναι σε αναζήτηση συλλόγου μετά από την αποχώρηση του Φερνάντο Ορτίζ και ο τεχνικός της ΑΕΚ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Σύμφωνα μάλιστα με το ESPN η Κλαμπ Αμέρικα προτίθεται να προσφέρει στον Αλμέιδα 3.2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλμέιδα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την ΑΕΚ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής στο συμβόλαιό του είναι δέκα εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΞΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ