ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επιμένει να φύγει ο Άμραμπατ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ
Ο Νόρντιν Άμραμπατ INTIME

Ο διεθνής Μαροκινός μέσος, Νορντίν Άμραμπατ, δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ και αναζητείται η φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Πρόταση της Ουτρέχτης για συνιδιοκτησία, αρνήθηκε η Ένωση.

Αν και αρχικώς υπήρχε ενημέρωση σύμφωνα με την οποία ο Νορντίν Άμραμπατ θα ελάμβανε κανονικά μέρος στη σημερινή (7/7) προπόνηση της ΑΕΚ, επιστρέφοντας μαζί με τους διεθνείς, εντούτοις απουσίαζε. Αυτό έγινε λόγω του ότι άργησε να ολοκληρώσει τα πρωινά εργομετρικά τεστ, ωστόσο δεν συνεπάγεται ότι έχει πάψει να υφίσταται σημαντική απόσταση μεταξύ των όσων η ομάδα και εκείνος επιθυμούν.

Ως γνωστόν, ο 36χρονος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία και πιέζει την Ένωση να του επιστρέψει να φύγει ως ελεύθερος προκειμένου να ενταχθεί στην Ουτρέχτη. Από την ΑΕΚ ωστόσο δεν έχουν χειροπιαστό ενδιαφέρον από την ολλανδική ομάδα και επίσης δεν προτίθενται να αφήσουν τον παίκτη να φύγει έτσι εύκολα. Θα πρέπει να υπάρξει διαπραγμάτευση ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος να υπογράψει οπουδήποτε αλλού.

Δεν αποκλείεται, ακόμα και σήμερα, να υπάρξει συζήτηση με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει αυτές τις υποθέσεις, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του νέου ρόλου του. Αυτός είναι που θα παίρνει επάνω του τις συζητήσεις με παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και υπάρχουν ζητήματα με τα συμβόλαιά τους, ανανεώσεις, επεκτάσεις, διαζύγια κ.ο.κ.

Όλα δείχνουν πάντως ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, οπότε πιθανό είναι και το ενδεχόμενο να προπονείται ο παίκτης στο εξής με το τιμ των παικτών που δεν είναι στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία. Να τονιστεί πως έγινε μια πρόταση της Ουτρέχτης για συνιδιοκτησία, αλλά η Ένωση αρνήθηκε.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ