ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επικοινωνία Μελισσανίδη - Πατούλη για την OPAP Arena

Μελισσανίδης και Πατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης της υπογειοποίησης
Μελισσανίδης και Πατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης της υπογειοποίησης EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, επικοινώνησε χθες (06/10) βράδυ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, εκφράζοντας του την ανησυχία του για την παύση των έργων της υπογειοποίησης, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι τα έργα θα συνεχιστούν κανονικά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, με αφορμή το γεγονός ότι η κατασκευαστική εταιρεία INTRAKAT εξέφρασε την απόφασή να σταματήσει τα έργα της υπογειοποίησης, λόγω της καθυστέρησης πληρωμών από πλευράς Περιφέρειας Αττικής, κάτι που δημοσιοποιήθηκε στη Διαύγεια.

Ο Γιώργος Πατούλης τον διαβεβαίωσε ότι όλα προχωράνε κανονικά και ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, κάτι που ανέφερε και σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού έλαβε τη διαβεβαίωση ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ του δήλωσε: "Για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και τη φροντίδα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει για το μεγάλο αυτό έργο σε όλο αυτό το διάστημα".

Από πλευράς ΑΕΚ τονίζεται ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα εμπόδια στην ολοκλήρωση του έργου, μιας και έχει προχωρήσει αρκετά το έργο. Αντίθετα υπάρχουν ευχάριστα νέα για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του γηπέδου, κάτι που επιταχύνει τις διαδικασίες για την πλήρη ολοκλήρωση των έργων.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ