ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού για την OPAP Arena

Η OPAP Arena από ψηλά
Η OPAP Arena από ψηλά INTIME

Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε τη προμήθεια εξοπλισμού για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, της OPAP Arena.

Στη Διαύγεια δημοσιοποιήθηκαν τα πρακτικά του διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού για την ολοκλήρωση της νέας έδρας της ΑΕΚ, OPAP Arena και για την ανάδειξη των μειοδοτών.

Οι δύο εταιρίες που θα αναλάβουν την ολοκλήρωση του γηπέδου είναι η Cosmote και η Neurosoft, όπως προέκυψε απ' τον διαγωνισμό.

Η Cosmote είναι εκείνη που θα αναλάβει τις εγκαταστάσεις συστημάτων δικτύωσης, πληροφορικής και ασφάλειας και τις εγκαταστάσεις ήχου, εικόνας, οπτικοακουστικών μέσων και τηλεοπτικής μετάδοσης με προσφορά 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η προμήθεια εξοπλισμού για την OPAP Arena


Απ' την άλλη, με προσφορά 2,9 εκατομμυρίων ευρώ η Neurosoft αναλαμβάνει τα μηχανήματα συντήρησης του χλοοτάπητα, τα μέσα κατάσβεσης, τις εγκαταστάσεις φωτισμού, κλιματισμούς, πίνακες φωτισμού, κίνησης και αυτοματισμού και τον αρχιτεκτονικό αθλητικό εξοπλισμό.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα την Τετάρτη (6/10) ανακοινώθηκε ότι διεκόπησαν τα έργα της υπογειοποίησης στην OPAP Arena, λόγω δίμηνης οφειλής της Περιφέρειας Αττικής προς την INTRAKAT.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ