ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εκτός και με ΠΑΣ Γιάννινα οι Βράνιες, Σιμόες, Γέβτιτς

Ο Βράνιες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Ο Βράνιες στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς της Τετάρτης (11/5) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τους Βράνιες, Σιμόες, Γέβτιτς που γυμνάστηκαν μόνοι τους τη Δευτέρα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (11/5) στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι το οποίο μετά την ισοπαλία και κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει πλέον αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την Ένωση καθώς οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου σε δύσκολη θέση αναφορικά με την ευρωπαϊκή της έξοδο τη νέα σεζόν.

Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα (9/5) στα Σπάτα και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΣ, με την ομάδα των Ιωαννίνων πλέον να έχει αυξήσει τις πιθανότητες να διεκδικήσει και αυτή ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι το οποίο σημαίνει πως και η ίδια θα παλέψει για το τρίποντο στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους Γέβτιτς, Αραούχο, Σιμόες, Βράνιες και Γαλανόπουλο. Στην προπόνηση της Δευτέρας (9/5), ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε γι' ακόμη μία ημέρα τους Ντάρκο Γέβτιτς και Σέρχιο Αραούχο να συνεχίζουν θεραπεία, όπως και τον Αντρέ Σιμόες να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης. Από την άλλη, οι Όγκνιεν Βράνιες και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ανανέωσαν το ραντεβού της για την Τρίτη (10/05) στις 17:00.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ