ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δύσκολα ενόψει Λαμίας ο Μισελέν, με την πρώτη ομάδα ο Ραντόνια

Ο Κλεμάν Μισλέν στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό
Ο Κλεμάν Μισλέν στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Κλεμάν Μισελέν έχει ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Γιαννίκη για το παιχνίδι της Τετάρτης (5/1) με αντίπαλο τη Λαμία.

Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (5/1) με τη Λαμία ήρθε μετά την προπόνηση της Δευτέρας (3/1) καθώς ο Κλεμάν Μισελέν δεν πήρε μέρος στην προπόνηση των "κιτρινόμαυρων". Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ είχε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Μάλιστα από τη στιγμή που ο Γιαννίκης δεν είχε στη διάθεση του και τον Ρότα επιστρατεύτηκε ο νεαρός Ραντόνια που ανέβηκε από τη δεύτερη ομάδα ώστε να μπορεί να δουλέψει καλύτερα η ομάδα.

Φυσικά ο Μισελέν πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία και ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έως τώρα δεν υπολόγιζε.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Κλεμάν Μισελέν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό μηρό, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 15.00".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ