ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δικός της ο Τάνκοβιτς

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τη φανέλα της Χάμαρμπι

Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο Σουηδός εξτρέμ Μουαμέρ Τάνκοβιτς, την προσπάθεια απόκτησης του οποίου έφερε στο φως το Sport24.gr, αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό και την προσπάθεια απόκτησής του από τη Χάμαρμπι.

Στην απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ Μουαμέρ Τάνκοβιτς προχώρησε χθες η ΑΕΚ, επιτυγχάνοντας ένα πολύ σημαντικό deal για εκείνη, το οποίο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ιλια Ιβιτς προσπαθούσε να φέρει εις πέρας εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (5/10) και πριν το διαβάσετε αλλού, ένα σκληρό μπρα-ντε-φερ παιζόταν μεταξύ του Σουηδού παίκτη του και του Βούλγαρου Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τον Ίβιτς να προτιμά την περίπτωση του Τάνκοβιτς, εφόσον αυτή θα μπορούσε να καταστεί εφικτή.

Τελικά η Ένωση πρόλαβε εντός των χρονικών ορίων να τελειώσει τη μεταγραφή από σήμερα και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη για να γίνει η επίσημη παρουσίασή του, καθώς οι υπογραφές επί της ουσίας πέφτουν αυτές τις στιγμές στα συμβόλαια τετραετούς διάρκειας.

Λίγο μετά τις 23:00 πηγές από την ΑΕΚ επιβεβαίωσαν - έστω κι ανεπίσημα μέχρι να πέσουν οι υπογραφές - ότι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Ο Τάνκοβιτς άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Νόρκεπινγκ, ενώ ακολούθησαν οι Φούλαμ και η Άλκμααρ, προτού επιστρέψει και πάλι στη χώρα του το καλοκαίρι του 2017. Είναι γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου του 1995, έχει ύψος 1.81μ. και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ όσο κι ως επιθετικός.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ