ΑΕΚ

ΑΕΚ: Διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική ο Μάνταλος, ατομικό ο Μοχαμάντι

Ο Πέτρος Μάνταλος από το ματς με τη Βελέζ | 29 Ιουλίου 2021
Ο Πέτρος Μάνταλος από το ματς με τη Βελέζ | 29 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI

Ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική στη σημερινή (17/09) προπόνηση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ατομικό ο Μοχαμάντι.

Ένα πρόβλημα αποκόμισε η ΑΕΚ στη σημερινή (17/09) προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (19/09, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε στις εξετάσεις και στην ΑΕΚ περιμένουν τα αποτελέσματα προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και να γίνει γνωστό αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Μιλόγεβιτς για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τον Μοχαμάντι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, προκειμένου να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Ιρανός μπακ, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα (17/09) έδειξε ότι θέλει λίγο χρόνο για να "μπει" με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς είχε μείνει ανενεργός το καλοκαίρι.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στη μια το μεσημέρι. Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ