ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επίσημα στην Ένωση ο Μοχαμάντι για τρία χρόνια

Ο Μοχαμάντι με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Μοχαμάντι με τη φανέλα της ΑΕΚ PRINT SCREEN TWITTER: AEK FC

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Ιρανού αριστερού μπακ, Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Ιρανού αριστερού μπακ, Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γάνδη και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Ένωση.

Ο Μοχαμάντι έφτασε χθες (15/-09) στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει τα ιατρικά και ύστερα να βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του. Αυτή ήταν η 14η μεταγραφή της ΑΕΚ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιλάντ Μοχαμάντι. Ο διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι γεννήθηκε στην Τεχεράνη του Ιράν στις 29 Σεπτεμβρίου 1993. Σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία της Περσέπολις και ένα χρόνο αργότερα «μετακόμισε» σε αυτήν της Νταμάς, όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 έγινε μέλος της Νιρόγιε Ζαμίνι.

Με τη φανέλα της Ραχ Αχάν πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2014. Στα επόμενα δυόμισι χρόνια αγωνίστηκε με την ιρανική ομάδα σε 47 αγώνες, έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ. Τον Φεβρουάριο του 2016 άφησε για πρώτη φορά το Ιράν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αχμάτ Γκρόσνι. Στη Ρωσία αγωνίστηκε συνολικά σε 82 παιχνίδια, σκοράροντας τρεις φορές και έχοντας 6 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε ως ελεύθερος συμβόλαιο με τη Γάνδη. Με τη βελγική ομάδα μέτρησε συνολικά 65 συμμετοχές, δυο γκολ και επτά ασίστ, μέχρι να μείνει ελεύθερος στο τέλος Αυγούστου του 2021.

Με την Εθνική του Ιράν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Ιούλιο του 2015, έπειτα από κλήση που δέχθηκε από τον Κάρλος Κεϊρός και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 42 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ). Έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, καθώς και στο Ασιατικό Κύπελλο του 2019.

Μιλάντ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ