ΑΕΚ

ΑΕΚ: Διαπραγμάτευση όρων με Χιμένεθ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το SPORT24 δίνει συνέχεια στα αποκλειστικά και αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ σχετικά με τη διαδοχή του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ και παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις με κεντρικό πρόσωπο τον Χιμένεθ και το αουτσάιντερ Πογέτ.

Το πρωί της Τρίτης (22/12) το SPORT24 αποκάλυψε τις εν εξελίξει συζητήσεις και επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. Αργότερα, φέραμε στο φως την απαίτηση του Ισπανού τεχνικού για συμβόλαιο 1 1/2 έτους, ώστε να μη γίνει η μαριονέτα ενός εξαμήνου, όπως την περίοδο που αντικατέστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον έστυψαν σαν στημένη λεμονόκουπα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, δίνει στον Χιμένεθ συμβόλαιο 6 μηνών + επιπλέον 1 έτος συνεργασίας. Και επειδή ο Ισπανός αγαπά πολύ αυτή την ομάδα και θέλει να πάρει την ευκαιρία μήπως και γίνει εκείνος ο πρώτος που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά», φαίνεται ότι οι αντιστάσεις του κάμπτονται. Οπότε είναι πιθανή η συνεργασία 6 μηνών με ορίζοντα και όρους για επιπλέον έναν χρόνο.

Πάνω σε αυτή τη βάση γίνεται αυτές τις ώρες η καθοριστική διαπραγμάτευση, με έμφαση στην αποζημίωση που θα δοθεί στον Ισπανό εφόσον δεν ενεργοποιηθεί το +1 το ερχόμενο καλοκαίρι. Ασφαλώς συζητούνται και άλλοι όροι μιας ενδεχομένης συμφωνίας, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Χιμένεθ έχει ήδη ξεκινήσει να παρακολουθεί αγώνες της ομάδας καθώς δεν έχει εικόνα για πολλούς από τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί.

Ο ΠΟΓΕΤ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Εν τω μεταξύ, ένα σκληρό "μπρα ντε φερ" παιζόταν από το πρωί για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ, αφού ο Μάσιμο Καρέρα είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν. Τα φαβορί για τη διαδοχή παραμένουν οι Γκουστάβο Πογέτ και Μανόλο Χιμένεθ, οι οποίοι έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να καθίσουν στον πάγκο της Ένωσης, αφού κι οι δύο έχουν υποστηρικτές εντός της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Πογέτ έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και στο οικονομικό σκέλος, αλλά και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (έξι μήνες με οψιόν γι' ακόμα ένα χρόνο) και περιμένει ουσιαστικά το κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα είναι κι εκείνος που θα αποφασίσει στο τέλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ