ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Λόπες, αλλά με Ανσαριφάρντ κόντρα στη Ζόρια

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μόλις έχει σκοράρει για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μόλις έχει σκοράρει για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Ζόρια, απ' την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος, Πέτρος Μάνταλος, ο τραυματίας, Έλντερ Λόπες, ενώ βρίσκεται κανονικά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Ζόρια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώσει την 23μελή αποστολή.

Μεταξύ των "εκλεκτών" βρίσκονται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, καθώς κι οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που ανάρρωσαν από τον κορονοϊό και έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Αντίθετα, εκτός είναι ο τραυματίας, Έλντερ Λόπες, ο Λιβάι Γκαρσία που κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς κι ο τιμωρημένος, Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΡΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ