ΑΕΚ

AEK: Χωρίς Κλωναρίδη και Τσόσιτς με Λαμία

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, άφησε εκτός αποστολής τους Ούρος Τσόσιτς και Βίκτωρα Κλωναρίδη, για την εκτός έδρας ρεβάνς με τη Λαμία (25/4, 19:00).

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Λαμία - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη - στη ρεβάνς των ρεβάνς ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας (25/4, 18:00).

Η Ένωση καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο (νίκη με 2-0) και να συμμετάσχει στον τέταρτο διαδοχικό τελικό της διοργάνωσης. Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός του Δικεφάλου, Μανόλο Χιμένεθ, άφησε εκτός αποστολής για το ματς της Φθιώτιδας τους Ούρος Τσόσιτς και Βίκτωρα Κλωναρίδη, καθώς έπρεπε λόγω συνθηκών διοργάνωσης να πάρει και κάποιους ηλικιακά μικρούς.

Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά κι ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος κρίθηκε σκόπιμο να μη δώσει το "παρών" σε μάχη που θα έχει σκληρά μαρκαρίσματα σε κακό αγωνιστικό χώρο. Κι αυτό γιατί ο Ίβηρας δεν έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ