ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χατζισαφί και Μοχαμάντι προκρίθηκαν με το Ιράν στο Ασιατικό Κύπελλο κι αργούν να επιστρέψουν

Ο Εχσάν Χατζισαφί
Ο Εχσάν Χατζισαφί EUROKINISSI SPORTS

Το Ιράν προκρίθηκε στα νοκ άουτ του Ασιατικού Κυπέλλου και οι Εχσάν Χατζισαφί και Μίλαντ Μοχαμάντι θα παραμείνουν στο Κατάρ για τουλάχιστον μία εβδομάδα παραπάνω.

Η απουσία του Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ παρατείνεται, έπειτα από την πρόκριση του Ιράν στη φάση των 16 του Ασιατικού Κυπέλλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να κάνει σχέδια χωρίς τους Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντ για τουλάχιστον μία εβδομάδα παραπάνω, αφού το Ιράν προκρίθηκε στη φάση των 16 του Ασιατικού Κυπέλλου.

Η νίκη με 1-0 επί του Χονγκ Κονγκ το έστειλε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου με έξι βαθμούς και πλέον περιμένει αντίπαλο στα νοκ άουτ.

Το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων με την Παλαιστίνη είναι προγραμματισμένο για τις 23 Ιανουαρίου, όμως το Ιράν θα αγωνιστεί ξανά, στα νοκ άουτ πλέον, είτε στις 31 Ιανουαρίου (αν κερδίσει τον όμιλο) είτε στις 28 του μήνα (αν τερματίσει στη 2η θέση).

Υπενθυμίζεται ότι τα προημιτελικά θα διεξαχθούν στις 2 και 3 Φεβρουαρίου, τα ημιτελικά στις 6 και 7 του μήνα και ο τελικός στις 10, με το Ιράν να συγκαταλέγεται στα φαβορί για να προχωρήσει στη διοργάνωση.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΡΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ