ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χάνει Παναιτωλικό ο Αραούχο, θλάση στον τετρακέφαλο ο Λάτσι

Ο Αραούχο στην αναμέτρηση του Ιωνικού με την ΑΕΚ στη Νίκαια.
Ο Αραούχο στην αναμέτρηση του Ιωνικού με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο συνέχισε και την Παρασκευή (14/1) το ατομικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για την κυριακάτικη (16/1) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, ενώ την ίδια στιγμή ο Ζίγκα Λάτσι υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (16/1) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Σέρχιο Αραούχο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και την Παρασκευή (14/1) ατομικό πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει στον Αργεντινό επιθετικό για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Την ίδια στιγμή, προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα στις τάξεις των κιτρινόμαυρων. Συγκεκριμένα, έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ζίγκα Λάτσι, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ Β' με τον Λεβαδειακό, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

TAGS ΑΕΚ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ