ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χάνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Χάνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Στάνκοβιτς
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς INTIME SPORTS

Για τρίτο σερί παιχνίδι της ΑΕΚ και δη ντέρμπι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ματίας Αλμέιδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Στάνκοβιτς που δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί.

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Κυριακή (7/4, 20:30) τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των playoffs και όπως όλα δείχνουν ο Ματίας Αλμέιδα για τρίτο σερί ντέρμπι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Στάνκοβιτς.

Ο έμπειρος γκολκίπερ έχασε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και δεν θα προλάβει ούτε την αναμέτρηση της Κυριακής με τον δικέφαλο της Θεσσαλονίκης λόγω του μυϊκού προβλήματος που αντιμετωπίζει και κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί και πάλι ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ καθημερινά εξετάζει τον Στάνκοβιτς για να δει την κατάσταση της αποθεραπείας του αλλά ο Αυστριακός τερματοφύλακας ακόμα δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Αντίθετα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (5/4) στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, δύο 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ