ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αθωώθηκαν Μελισσανίδης και ΠΑΕ για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης EUROKINISSI SPORTS

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκρινε ότι τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αθώοι για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ, αθωώθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για την υπόθεση των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή στην αρχική της εισήγηση είχε εισηγηθεί την ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών από το πρωτάθλημα για την ομάδα, αλλά και τη δια βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκτός από την ΠΑΕ και τον κύριο Μελισσανίδη, εμπλεκομένοι στην υπόθεση ήταν και οι: Γιάννης Παπαδόπουλος, Νίκος Αυλωνίτης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας), Άγγελος Δανιήλ (μέλος ΕΠΟ, πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας), Κώστας Ντάσιος (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας).

Το έγγραφο για την αθώωση ΠΑΕ ΑΕΚ / Δημήτρη Μελισσανίδη:

Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για ΑΕΚ / Μελισσανίδη
Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για ΑΕΚ / Μελισσανίδη PHOTO CREDITS: ΠΑΕ ΑΕΚ


Οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κάνει προβεί σε ανακοίνωση, με αφορμή την ετυμηγορία της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Εκεί μεταξύ άλλων θα αναφερθούν και οι επόμενες κινήσεις αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση (αν θα ακολουθήσει τη νόμιμη δικαστική όδο κατά των κατηγόρων της ή θα "μείνει" με την αθώωση).

Άλλωστε, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είχε να κάνει μόνο για την ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά για την υπόθεση επηρεασμού εκλογικών διαδικασιών σε περίπου δέκα ενώσεις, για τις οποίες η ετυμηγορία ήταν η ίδια με αυτήν της ΕΠΣ Καρδίτσας.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ