STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Αστέρας: Ο Σιμάνσκι αποβλήθηκε στο τέλος για διαμαρτυρία, χάνει την πρεμιέρα των playoffs

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι
Ο Νταμιάν Σιμάνσκι INTIME

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο τέλος του αγώνα με τον Αστέρα και κατ' επέκταση την κόκκινη κάρτα. Ο Πολωνός μέσος θα απουσιάσει μόνο από το πρώτο παιχνίδι των playoffs, μιας και με την πρώτη κίτρινη συμπλήρωνε επτά κάρτες και θα απουσίαζε από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι αποβλήθηκε στο τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος τού έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο λόγος της διαμαρτυρίας είναι για την πρώτη κίτρινη, καθώς είπε στον διαιτητή, ότι του έδειξε κάρτα σε μαρκάρισμα που δεν έκανε καν φάουλ.

Ωστόσο με την πρώτη κίτρινη (που δέχθηκε στο 90+1') ο Πολωνός μέσος συμπλήρωνε επτά κίτρινες κάρτες και θα έχανε τις πρώτες δύο αγωνιστικές των playoffs, αλλά με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή θα απουσιάσει μόνο από την πρώτη αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες μπαίνουν με μηδέν κάρτες στα playoffs και τα playouts, ωστόσο οι τιμωρίες δεν σβήνονται αλλά ισχύουν κανονικά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ