ΑΕΚ: Ανέβασε ρυθμούς ο Χουλτ, θεραπεία ο Μπακάκης

Ο Νίκλας Χουλτ μπήκε σε μέρος της προπόνησης της ΑΕΚ την Τρίτη (12/3) και αυξάνονται οι πιθανότητες ώστε να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.
Ένα ευχάριστο νέο περίμενε τον Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη καθώς ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Νίκλας Χουλτ να μπαίνει σε μεγάλο μέρος του προγράμματος και φυσικά αυτό αύξησε τις πιθανότητες ώστε ο Σουηδός να είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο.
Ο Χουλτ αναμένεται καθημερινά να ανεβάζει ρυθμούς εκγύμνασης και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να είναι σε θέση να παίξει κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.
Σε αντίθεση με τον Σουηδό μπακ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που αποχώρησε από το ματς με τον Παναθηναϊκό με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς έκανε θεραπεία, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης ο οποίος εν συνεχεία έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο διεθνής μπακ έκανε αποφόρτιση γιατί εκτός από τις ενοχλήσεις που είχε στους κοιλιακούς είχε και ένα χτύπημα στο πέλμα από το ματς με τον Παναθηναϊκό.