ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν με την ορχήστρα του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν με την ορχήστρα του Αλμέιδα
Η φωτό της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023/24 ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023/24 με μια εντυπωσιακή φωτογραφία με την ορχήστρα της Ένωσης και τον Ματίας Αλμέιδα μαέστρο. Η Ένωση γνωστοποίησε όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας. Τα φθηνότερα εκκινούν από τα 300 ευρώ για τις εγχώριες διοργανώσεις και 120 ευρώ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί στους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν αρχίζει από την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί.

Η πώλησή τους γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία σε εκδοτήρια. Σε πρώτη φάση δικαίωμα απόκτησης για τα μαγικά χαρτάκια, έχουν οι περσινοί κάτοχοι για την ανανέωσή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι ακριβώς οι ίδιες σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ δίνεται η δυνατότητα να κλείσουν θέση και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε προνομιακές τιμές.

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν με την ορχήστρα του Αλμέιδα
ΠΑΕ ΑΕΚ
ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν με την ορχήστρα του Αλμέιδα
ΠΑΕ ΑΕΚ

Όσοι θέλουν να κλείσουν θέση και για τα ευρωπαϊκά ματς, πρέπει να κατέχουν διαρκείας και για τα εγχώρια παιχνίδια. Παράλληλα απαραίτητα για την αγορά του διαρκείας είναι και η απόκτηση κάρτας φίλου ΑΕΚ. Παράλληλα οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προνόμια από τους χορηγούς της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-2024 αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή (οι αποστολές θα αρχίσουν από 3/7).

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή τη θέση σου για όλη τη σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε πρώτη φάση δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023, που μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Θα ακολουθήσουν το άνοιγμα της διάθεσης για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών και τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Για την τηλεφωνική αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 211 8886068.


Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ
".

Θυμίζουμε ότι οι περίοδοι αγοράς για την απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

12/6 - 27/6

Ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

30/6 - 4/7

Αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας για τους περσινούς κατόχους των «θέσεων UEFA» (Θύρες 46,47,48).

7/7 - 21/7

* Ελεύθερη αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

**Αγορά της θέσης τους και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες για όλους όσοι έχουν ανανεώσει έως και τις 4/7.

24/7 - 31/07

Άνοιγμα αγοράς της θέσης τους όλων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (εξαιρούνται οι φίλαθλοι που έχουν επιλέξει θέσεις που έχουν δεσμευτεί για τις ανάγκες της UEFA)".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ