ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αισιοδοξία για deal με Ζούμπερ, την Κυριακή οι οριστικές εξελίξεις

Ο Στίβεν Ζούμπερ
Ο Στίβεν Ζούμπερ © 2018 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η ΑΕΚ πλησιάζει ολοένα περισσότερο στο να δοθεί αίσιο τέλος στο σίριαλ με τον Στίβεν Ζούμπερ, με τους ανθρώπους της Ένωσης να βρίσκονται στην Γερμανία και να είναι κοντά σε συμφωνία με τους ομολόγους τους της Άιντραχτ για την απόκτησή του.

Ο Στίβεν Ζούμπερ μονοπωλεί την μεταγραφική επικαιρότητα της ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα και οι άνθρωποί της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσουν το σημαντικό deal με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να κάνουν δικό τους τον παίκτη πριν κλείσει το παράθυρο των καλοκαιρινών μεταγραφών στις 31 Αυγούστου.

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκονται από την Παρασκευή στην Γερμανία και έχουν ανοίξει κύκλο διαπραγματεύσεων με τους Γερμανούς για τον 30χρονο Ελβετό διεθνή εξτρέμ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών εξελίσσεται θετικά και πως ο Ζούμπερ ετοιμάζει σιγά σιγά βαλίτσες για να έρθει στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπορεί οι Γερμανοί να μην έχουν ανάψει ακόμα το πράσινο φως για τη μεταγραφή ωστόσο στο στρατόπεδο της Ένωσης υπάρχει αισιοδοξία και όλα δείχνουν πως η Κυριακή (29/8) θα είναι η καθοριστική ημέρα για τις οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο σίριαλ.

Σημειώνεται πως η ΑΕΚ φέρεται να τα έχει βρει με τον παίκτη καθώς του προσφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, που είναι τα ίδια ακριβώς χρήματα με τα οποία αμείβεται στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League.

Όσον αφορά δε στη συμφωνία που είναι πολύ κοντά στο να κλείσει με τους αετούς της Φρανκφούρτης, αυτή είναι για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς που κυμαίνεται σε ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ