ΑΕΚ: Άγνοια και η πλευρά Λιβάγια για πρόταση 4.000.000 ευρώ

Η ΑΕΚ δήλωσε άγνοια για συζητήσεις με ομάδα που αφορά πώληση του Μάρκο Λιβάγια έναντι 4.000.000 ευρώ. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Κροάτη ποδοσφαιριστή.
Δημοσιεύματα ήθελαν ομάδα του εξωτερικού να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για την αγορά του Μάρκο Λιβάγια με 4.000.000 ευρώ, ενός ποσού που φέρεται να καλύπτει τις απαιτήσεις της Ένωσης. Το Sport24.gr ζήτησε το σχόλιο του ατζέντη του διεθνούς ποδοσφαιριστή για την υπόθεση, ενώ και οι “κιτρινόμαυροι” ξεκαθάρισαν τη θέση τους σχετικά.
Ας αρχίσουμε από την ΑΕΚ, λοιπόν, καθώς από τα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι προκύπτει ότι κανείς δεν γνωρίζει στις τάξεις του κλαμπ για πρόταση στον Κροάτη, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι δεν ευσταθεί το ενδεχόμενο παραχώρησης του 26χρονου με 4.000.000 ευρώ.
Όσον αφορά στην πλευρά Λιβάγια, σε επικοινωνία του Sport24.gr με τον Βιντσέντσο Καβαλιέρε που είναι ο ατζέντης του παίκτη, η απάντηση που λάβαμε ήταν η εξής: “Δεν έχουμε την πληροφόρηση για πρόταση στην ΑΕΚ που αφορά τον Λιβάγια…”
Υπενθυμίζουμε πως το Sport24.gr είχε αποκαλύψει στις 21 Απριλίου 2019 ότι ομάδες από την Αγγλία έχουν έρθει στην Ελλάδα και έχουν μιλήσει με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο να κάνουν κίνηση απόκτησής του. Ωστόσο, η πληροφόρηση τότε ανέφερε ότι ο παίκτης συνεχίζει να πωλείται μ’ ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ.
Επίσης, προ μερικών εβδομάδων, και συγκεκριμένα στο τραπέζι που είχε κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς τιμήν των ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ένωσης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόταση, μέχρι εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον, για κανέναν από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ που διαχειρίζεται πλέον ο Μιγκέλ Καρντόσο.