ΑΕΚ

Τσίκο Ζεράλδες στο Sport24.gr: "Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για ΑΕΚ"

Τσίκο Ζεράλδες στο Sport24.gr: "Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για ΑΕΚ"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Τσίκο Ζεράλδες, τον παίκτη που φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο 24χρονος Τσίκο Ζεράλδες αποτελεί στόχο της ΑΕΚ, για τους περισσότερους μάλιστα που γνωρίζουν τι συμβαίνει στα μεταγραφικά της Ένωσης, ο Πορτογάλος είναι από τα κορυφαία ονόματα στη λίστα του νεοαφιχθέντα προπονητή, Μιγκέλ Καρντόσο.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να μάθει τι ισχύει και τι όχι στην περίπτωσή του με τους "κιτρινόμαυρους". Ο Τσίκο, δεν διέψευσε τα περί ΑΕΚ, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: " Δεν γνωρίζω κάτι, κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου..."

Στη συνέχεια της συζήτησης αναφέραμε στον Ζεράλδες, ότι τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Ελλάδα, δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι με το... εισιτήριο στο χέρι, περιμένοντας να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις για να έρθει στην ΑΕΚ, τότε ο 24χρονος απάντησε: " Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες".

Μιλώντας για τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο Τσίκο Ζεράλδες δεν μπήκε στη διαδικασία μεγάλων αναλύσεων, τονίζοντας μεταξύ άλλων: " Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι μεγάλος προπονητής, πολύ καλός προπονητής".

Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός μέσος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο στην Ρίο Άβε, μία χρονική περίοδο που η συγκεκριμένη ομάδα είχε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην ιστορία της, τερματίζοντας ψηλά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο Ζεράλδες μετά το επιτυχημένο του πέρασμα από τον πρώην σύλλογο του Καρντόσο δοκίμασε τις δυνάμεις του στην Άιντραχτ και στα μέσα της σεζόν επέστρεψε στην Πορτογαλία, διότι δεν πήρε ευκαιρίες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ