EUROPA LEAGUE

ΑΕΚ - Άγιαξ: Η μεγάλη εμφάνιση του Στάνκοβιτς με πέντε επεμβάσεις

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο ΑΕΚ - Άγιαξ
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο ΑΕΚ - Άγιαξ INTIME SPORTS

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς πραγματοποίησε μία μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Άγιαξ, σημειώνοντας πέντε μεγάλες επεμβάσεις που βοήθησαν την ΑΕΚ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ και με πέντε επεμβάσεις συνέβαλε στο να πάρει η Ένωση τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Αίαντας είχε αρχικά, τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 12ο λεπτό, αλλά ο Αυστριακός τερματοφύλακας μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο το σουτ του Φορμπς, κρατώντας το 0-0.

Στο 20' ο Μπρόμπι μπήκε ωραία στην περιοχή και τσίμπησε την μπάλα, όμως ο Στάνκοβιτς τον σταμάτησε. Στο φινάλε του πρώτου μέρους οι Μπέρχβαϊν και Μπέρχαους είχαν δύο τελικές προσπάθειες, στις οποίες ο κίπερ της ΑΕΚ ανταπεξήλθε για ακόμα μία φορά εξαιρετικά.

Τέλος, ο Άγιαξ προσπάθει να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Τέιλορ στο 82', αλλά ο Στάνκοβιτς με ωραία εκτίναξη απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Παντελή Διαμαντόπουλο σχολιάζουν τους σπουδαίους ευρωπαϊκούς αγώνες του Big-4.

TAGS EUROPA LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ