ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

"Άδικο να είμαστε στα πλέι άουτ"

"Άδικο να είμαστε στα πλέι άουτ"
καραμαλικης

Άδικη χαρακτήρισε τη συμμετοχή του Θρασύβουλου στα πλέι άουτ ο Στάθης Καραμαλίκης

Αναλυτικά ο Στάθης Καραμαλίκης δήλωσε στο "Ράδιο ΗΧΩ":
Για τη συμμετοχή του Θρασύβουλου στα πλέι άουτ: " Θεωρώ άδικο για τη Δόξα Δράμας και για εμάς, να βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να χρειάζεται να παίξουμε αγώνες μπαράζ για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όλα είναι ρευστά και όλα ανοιχτά. Αν αξιοποιήσουμε την έδρα, τότε θα είμαστε σε θέση να αποφύγουμε τα χειρότερα".

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: " Όποια ομάδα θέλει περισσότερο τον αγώνα, θα τον κερδίσει κιόλας. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το παιχνίδι της Ρόδου με τη Δόξα: " Ανοιχτό το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρόδο και Δόξα Δράμας. Αν παρουσιαστεί η Δόξα όπως πρέπει, τότε θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι το δικό μας με τη Δόξα την Τετάρτη, θα είναι πολύ δύσκολο. Αν πάρουμε έστω κι ένα βαθμό, θα είναι θετικό για εμάς".

Για τη συνέχεια της καριέρας του: " Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο. Τη δεδομένη στιγμή μας ενδιαφέρει να σώσουμε την ομάδα. Εμείς έχουμε φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να την κρατήσουμε στην κατηγορία. Μετά θα δούμε τι θα γίνει με το συμβόλαιο".

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV.












TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ