ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Αδερφός Ράμος: "Δεν σκέφτεται να φύγει από την Παρί"

Ο Σέρχιο Ράμος στην παρουσίαση των μεταγραφών από την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ράμος στην παρουσίαση των μεταγραφών από την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο αδερφός του Σέρχιο Ράμος, Ρενέ, ο οποίος είναι και ο μάνατζέρ του, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης του Ισπανού κεντρικού αμυντικού από την Παρί Σεν Ζερμέν, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα για πρόωρο "διαζύγιο" με τους Παριζιάνους.

Το πρόβλημα του Σέρχιο Ράμος στην γάμπα που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες δεν του έχει επιτρέψει να πραγματοποιήσει ακόμα το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Η αποθεραπεία του 35χρονου στόπερ για τον τραυματισμό του στο γαστροκνήμιο έχει πάει αρκετά πίσω σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και είναι αρκετά πιθανό να μην προλάβει να παίξει σε επίσημο ματς μέσα στο 2021.

Αυτό έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο των Παριζιάνων, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα έκαναν λόγο και για πρόωρη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. Ωστόσο, ο αδερφός του, Ρενέ, που είναι και ο εκπρόσωπός του, μιλώντας στη Mundo Deportivo, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησής του από τον σύλλογο του Παρισιού.

"Ο Σέρχιο δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί ή να λύσει το συμβόλαιό του με την Παρί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Έχει ένα σωματικό πρόβλημα, θα παίξει μόλις μπορέσει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρενέ Ράμος.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ