Άδειασε το Ρέντη

Χωρίς τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η κυριακάτικη (6/11) προπόνηση του Ολυμπιακού. Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων με την Άρσεναλ
Με απόντες τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (6/11) η προπόνηση του Ολυμπιακού στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αναχώρησε για την πατρίδα του, όπου θα περάσει κάποιες μέρες μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και θα επιστρέψει την Τετάρτη (9/11) όπου και είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση των “ερυθρόλευκων”.
Απών από το Ρέντη ήταν και οι διεθνείς, ενώ όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που δεν είναι διεθνείς και αγωνίστηκαν κόντρα στο Άρη έκαναν αποθεραπεία.
Ο Φουστέρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης από τον τραυματισμό του στα πλευρά.
Παράλληλα, Ιμπαγάσα και Τζεμπούρ δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό και θα αγωνιστούν κανονικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων με Άρσεναλ
Από εκεί και πέρα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε γνωστό πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων του τελευταίου εντός έδρας αγώνα για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ στις 6 Δεκεμβρίου.
Η ανακοίνωση αναφέρει: ” Συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση εισιτηρίων, για τον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” την Τρίτη 6/12/2011 και ώρα 21.45.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το ταμείο της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” (είσοδος VIP), με ώρες διάθεσης 10.00-17.00, έως την εξάντλησή τους.
Επιπλέον, οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό που επιθυμούν εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, καθημερινά με ώρες επικοινωνίας 10.00 – 17.00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 90€, 100€, 125 € & 250 € (VIP)
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού“.