ΓΑΛΛΙΑ

A Bola: "Ο Πέδρο Μαρτίνς στη λίστα της Νις για τη θέση του προπονητή"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Η Νις επιθυμεί αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με την "A Bola" ένας από τους τεχνικούς που ενδιαφέρουν την ομάδα της Ligue 1 είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπληρώνει σε λίγους μήνες τρία χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού και η μέχρι τώρα παρουσία του κρίνεται άκρως επιτυχημένη, με τον Πορτογάλο να μετράει ένα νταμπλ την περασμένη σεζόν και να διεκδικεί φέτος το δεύτερο διαδοχικό, έχοντας οδηγήσει ταυτόχρονα τους Πειραιώτες για δύο σερί σεζόν μέχρι τους "16" του Europa League.

Τα επιτεύγματα αυτά από πλευράς του 50χρονου Πορτογάλου έχουν ανεβάσει τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και ένα απτό παράδειγμα είναι η Νις, με την ομάδα της Ligue 1 να σκέφτεται να αλλάξει προπονητή στο φινάλε της φετινής σεζόν και τον Μαρτίνς να είναι στη λίστα των υποψηφίων.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με σημερινό δημοσίευμά της η "A Bola", με την πορτογαλική αθλητική εφημερίδα να επισημαίνει πως ο Μαρτίνς είναι μέσα στους υποψηφίους αλλά να μην είναι το φαβορί, αφού στην κορυφή της λίστας της Νις βρίσκεται ο πρόσφατα απολυθέντας από την Μπάγερν Λεβερκούζεν, Πέτερ Μπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ