ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A Bola: "Η Πόρτο θέλει τον Σεμέδο δανεικό, αλλά ο Ολυμπιακός επιθυμεί την πώλησή του"

Ο Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ
Ο Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ INTIME

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola, η Πόρτο ενδιαφέρεται για τον Ρούμπεν Σεμέδο με τη μορφή δανεισμού απ' τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους ωστόσο να επιθυμούν την πώλησή του.

Όπως σας ενημέρωσε το SPORT24, κορυφώνεται η προσπάθεια... αποκόλλησης του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεσμεύει στον προϋπολογισμό του Ολυμπιακού ενάμιση εκατομμύριο ευρώ ως ετήσιες απολαβές, βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε πέρυσι.

Όλοι περίμεναν ότι ο Σεμέδο θα έχει μετακινηθεί στη Γουλβς, με τη μεταγραφή να είναι έτοιμη, αλλά να κολλάει τελικά στην άδεια εργασίας. Μέχρι στιγμής ο αμυντικός των ερυθρόλευκων δεν βρίσκει ομάδα που θα του καλύψει έστω το συμβόλαιο με ετήσιο δανεισμό.

Οι Πορτογάλοι επαναφέρουν ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Σεμέδο. Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, αναφέρει πως η Πόρτο έχει στην ατζέντα της το όνομα του κεντρικού αμυντικού των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως οι δράκοι θέλουν τον δανεισμό του Σεμέδο, αν και ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες προτιμούν την πώλησή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ