ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A Bola: "Επιφυλάξεις για Σεμέδο, δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό Ολυμπιακός - Πόρτο"

Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Ρούμπεν Σεμέδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Η Πόρτο προσπαθεί να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο με μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να μην τα έχουν βρει ακόμα, καθώς σύμφωνα με την A Bola οι ερυθρόλευκοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το ποσό που προσφέρουν οι "δράκοι".

Στην Πόρτο παραμένουν επιφυλακτικοί όσον αφορά τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο τον Ιανουάριο, καθώς σύμφωνα με την πορτογαλική A Bola, ο Ολυμπιακός δεν είναι ικανοποιημένος από την οικονομική προσφορά των "δράκων".

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που θέλουν το Ρούμπεν Σεμέδο να επιστρέφει στη γενέτειρά του και συγκεκριμένα την Πόρτο, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη "χρυσή" τομή για τη μεταγραφή του διεθνή στόπερ τον Γενάρη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο, οι όροι της μεταγραφής είναι ακόμα υπό συζήτηση, καθώς στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά των "δράκων" για τη μορφή δανεισμού του Σεμέδου. Για την ακρίβεια, ο πορτογαλικός σύλλογος έκανε πρόταση ύψους 250.000 ευρώ, ένα ποσό που οι ερυθρόλευκοι θεωρούν σχεδόν συμβολικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ